6984895903 Ίστρον, Καλό Χωριό, Αγιος Νικόλαος tzortzis.metal@gmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η εταιρία TZORTZIS METAL βρίσκεται στη περιοχή Ίστρον στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου και εδώ και χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και εγκατάσταση σε κουφώματα, ρολά, σίτες, πέργκολες, σκάλες, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, στέγαστρα κ.α.

Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου - σιδηρού και πάνω απ' όλα η ατελείωτη διάθεση για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία μας έφεραν στην πρώτη γραμμή για καλύτερες και αποτελεσματικότερες προτάσεις - κατασκευές και after sale service.
 

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε
μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις στον Άγιο Νικόλαο αλλά και σε όλο το Λασίθι, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε σιδηροκατασκευή ή αλουμινοκατασκευή μας ζητηθεί.

______
Εγγύηση αντοχής & ασφάλειας.

 

ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΑΓΚΕΛΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
ALUMINCO

ALUMINCO

Ο υπεύθυνος της εταιρείας Τζώρτζης Νίκος, για τις κατασκευές αλουμινίου, είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης της εταιρείας ALUMINCO.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμπειρία & επαγγελματισμός σε κάθε κατασκευή μας!

Εμπειρία & επαγγελματισμός σε κάθε κατασκευή μας!

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, διαμερίσματα AIRBNB κ.α. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε προσφορά για το χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγμαμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021

Πρόγμαμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021

Στην εταιρεία TZORTZIS METAL προσφέρουμε τις εργασίες για την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων που επιδοτούνται από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ